2012. március 30., péntek

Fun





Ismét leárazott nyaklánc esett áldozatomul, hogy igazán vidám, mégis nőies ékszerkollekció készülhessen belőle. Kérlek, a nagyításhoz kattints a képekre.

2012. március 29., csütörtök

Fuchsia Silver





Hármas alapra készült, eléggé vad színkombinációjú ékszer, amely biztosan feldobja a tavaszi öltözetet. Fémgyöngy és robbantott üveggyöngy nikkelmentes alapon. Kérlek, a nagyításhoz kattints a képekre.

2012. március 27., kedd

Freedom




Fánk alakú, csiszolt üveggyöngyök és egy ágaskodó lovat ábrázoló függő. Elegáns, mégis lendületes ékszer. Kérlek, a nagyításhoz kattints a képekre.

2012. március 24., szombat

Fleecy Sky




Az ég és a bárányfelhők színét idéző, igazi tavaszi-nyári ékszer. Kérlek, a nagyításhoz kattints a képekre.

2012. március 21., szerda

Fairy Tale





Könyvjelző, amely a felállított könyv gerince mentén szépen lelógva igazi dísze lehet a lakásnak. Kérlek, a nagyításhoz kattints a képekre.

2012. március 19., hétfő

Dundee





Kisméretű, mutatós fülbevaló földszínekben. Tigrisszem gyöngy és sárgaréz függő alkotja. Kérlek, a nagyításhoz kattints a képekre.

2012. március 18., vasárnap

Dots and Angles





Különleges alap, rajta az alap formáját és színeit idéző gyöngyökkel – fekete Swarovski kristállyal, és füstszínű Swarovski gyönggyel. Különlegessége, hogy az akasztó kis fémgyöngyét is Swarovskira cseréltem. Kérlek, a nagyításhoz kattints a képekre.

2012. március 16., péntek

Deep Water





A víz színeit idéző gyöngyök együttese: Swarovski kristály, műanyag gyöngy és különleges, kocka(szerű) alakú üveggyöngy. Kérlek, a nagyításhoz kattints a képekre.

2012. március 15., csütörtök

Deep Purple




Lila: az örök divatszín. Egy leárazott teklanyaklánc esett áldozatomul, és többek között ebben a karkötőben született újjá. Kérlek, a nagyításhoz kattints a képekre.

2012. március 14., szerda

Dark Night




Gumicukor hatású és fényes kásagyöngyök, sok-sok fémköztessel. Feldobja a fekete ruhákat, akár elegáns öltözetről, akár buliruháról van szó. Kérlek, a nagyításhoz kattints a képekre.

2012. március 10., szombat

Dark Blue





Olajkék cseh csiszolt üveggyöngyök egy eredetileg karkötőkészítésre szolgáló alapon. Egyszerű, kisméretű ékszer, mégis nagyon mutatós. Kérlek, a nagyításhoz kattints a képekre.

2012. március 8., csütörtök

Cubist





Hematitkockák egy elegáns, hosszú, mégis visszafogott ékszeren. Kérlek, a nagyításhoz kattints a képekre.

2012. március 6., kedd

Cream Beauty






A már ismert rózsaablakos alap krémszínű Swarovski gyöngyökkel. Ebben a változatban akár menyasszonyi ékszerként is megállja a helyét. Kérlek, a nagyításhoz kattints a képekre.

2012. március 5., hétfő

Cold Steel





Rózsaablakot idéző alap Swarovski gyöngyökkel. Igazán elegáns ékszer romantikus vacsorákhoz. Kérlek, a nagyításhoz kattints a képekre.